Elevbutikk

Elevbutikken er til for at elevene skal kunne ha en mulighet til å vise fram sine arbeider. I tillegg bidrar også elevbutikken til at eleven så tidlig som mulig i opplæringen får kontakt og innsikt i kundebehandling.

Elevbutikken administreres i sin helhet av elevene. Dette gjelder organisering av åpningstider og betjening av de kunder som kommer. På nåværende tidspunkt har butikken åpningstider på lørdag og søndag slik at det ikke skal gå utover undervisningstiden på skolen.

Plus Skolen

Plus-skolen er en privat videregående skole som tilbyr utdanning innen: Gullsmed, skomaker og båtbygger. Alle fagene har VG 2 og VG 3.
SØK UTDANNING