Historien

Plus-Skolen har sine lokaler i den idylliske Gamlebyen i Fredrikstad. Organisasjonen Plus ble etablert i Gamlebyen Fredrikstad i 1958. Ideen var å forene brukskunstnere, kunsthåndverkere og industriforetak i et tettere samarbeid.

I 1985 etablerer Organisasjonen Plus en privat videregående skole for opplæring i håndverksfag, og som vi i dag kjenner under navnet PLUS-SKOLEN. I snart 25 år har Plus-skolen utdannet gullsmeder, skomakere og kunsthåndverkere/ kunstnere.

En av flere ting som gjør skolen unik er beliggenheten i Gamlebyen.

Gamlebyen i Fredrikstad er en av Europas best bevarte festningsbyer med sjarmerende trange gater, koselig små butikker og kafeer hvor du handler over disk. Gamlebyen er blitt et senter for kunstnere, kunsthåndverkere og andre kulturarbeidere. Forsvarets ulike lokaler er gjort om til verksteder, gallerier, atelier, designbutikker osv.

Kulturen blomstrer i Gamlebyen.

Plus Skolen

Plus-skolen er en privat videregående skole som tilbyr utdanning innen: Gullsmed, skomaker og båtbygger. Alle fagene har VG 2 og VG 3.
SØK UTDANNING
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram